Ανάκληση παρτίδων του συμπληρώματος διατροφής Granus Men’s Up

Ανάκληση παρτίδων του συμπληρώματος διατροφής Granus Men’s Up - Γεια σου φίλε Πληροφορίες φωνής, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Ανάκληση παρτίδων του συμπληρώματος διατροφής Granus Men’s Up, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο αθλητισμός, άρθρο Νέα, άρθρο οικονομία, άρθρο πολιτική, άρθρο υγεία, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Ανάκληση παρτίδων του συμπληρώματος διατροφής Granus Men’s Up
Σύνδεσμος : Ανάκληση παρτίδων του συμπληρώματος διατροφής Granus Men’s Up

Διαβάστε επίσης


Ανάκληση παρτίδων του συμπληρώματος διατροφής Granus Men’s Up

Μετά από ενημέρωση από την εταιρεία KPD HELLAS A.E. , σας ενημερώνουμε ότι, ανακαλούνται οι παρτίδες 33048 και με ημερομηνία λήξης 08/2020 καθώς επίσης και οι παλαιότερες παρτίδες 33755 και 33443 του συμπληρώματος διατροφής Granus Mens Up ( και οι δυο μορφές 2 caps & 10 caps ) λόγω αστάθειας του προϊόντος η οποία διαπιστώθηκε κατά τη διαδικασία πρόσμιξης των πρώτων υλών. Παρατηρήθηκε ότι...





... ορισμένες κάψουλες υπερλειτουργούσαν ενώ άλλες δεν είχαν την αναμενόμενη αποτελεσματικότητα. ( το ίδιο ισχύει και για ανοιγμένες – μισοχρησιμοποιημένες συσκευασίες ).


Έτσι, το άρθρο Ανάκληση παρτίδων του συμπληρώματος διατροφής Granus Men’s Up

δηλαδή όλα τα άρθρα Ανάκληση παρτίδων του συμπληρώματος διατροφής Granus Men’s Up Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Μπορείτε τώρα να διαβάσετε το άρθρο Ανάκληση παρτίδων του συμπληρώματος διατροφής Granus Men’s Up η διεύθυνση του συνδέσμου https://voiceinformation.blogspot.com/2018/09/granus-mens-up.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Ανάκληση παρτίδων του συμπληρώματος διατροφής Granus Men’s Up"

Δημοσίευση σχολίου