Έρευνα: Νοστιμότερα τα «αρσενικά» ή τα «θηλυκά» καρπούζια; - Έτσι θα τα ξεχωρίσετε (Photos)

Έρευνα: Νοστιμότερα τα «αρσενικά» ή τα «θηλυκά» καρπούζια; - Έτσι θα τα ξεχωρίσετε (Photos) - Γεια σου φίλε Πληροφορίες φωνής, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Έρευνα: Νοστιμότερα τα «αρσενικά» ή τα «θηλυκά» καρπούζια; - Έτσι θα τα ξεχωρίσετε (Photos), έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο αθλητισμός, άρθρο Νέα, άρθρο οικονομία, άρθρο πολιτική, άρθρο υγεία, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Έρευνα: Νοστιμότερα τα «αρσενικά» ή τα «θηλυκά» καρπούζια; - Έτσι θα τα ξεχωρίσετε (Photos)
Σύνδεσμος : Έρευνα: Νοστιμότερα τα «αρσενικά» ή τα «θηλυκά» καρπούζια; - Έτσι θα τα ξεχωρίσετε (Photos)

Διαβάστε επίσης


Έρευνα: Νοστιμότερα τα «αρσενικά» ή τα «θηλυκά» καρπούζια; - Έτσι θα τα ξεχωρίσετε (Photos)


Το φρούτο του καλοκαιριού είναι το καρπούζι. Πως διαλέγουμε, όμως, το σωστό;
Δείτε μερικά απλά μυστικά για να διαλέγετε πάντα το πιο καλό καρπούζι, αρκεί να είστε λίγο παρατηρητικοί.

Παρατηρήστε το κίτρινο τμήμα

Είναι το κομμάτι του καρπουζιού, με το οποίο το φρούτο ακουμπούσε στο χωράφι, μέχρι να έρθει η στιγμή που κόπηκε. Στα “γινομένα” καρπούζια αυτό το σημείο έχει χρώμα “κρεμώδες κίτρινο” ή ακόμα και “πορτοκαλοκίτρινες” κηλίδες. Αντίθετα, τα πιο “άγουρα” καρπούζια έχουν πιο άσπρο χρωματισμό σε αυτό το σημείο.

Ψάξτε για καφέ σημάδια σαν αυτά
Αυτά τα σημάδια επάνω στα καρπούζια, αποκαλύπτουν ότι οι μέλισσες ακούμπησαν επάνω στα σημεία επικονίασης του άνθους πολλές φορές. Όσο περισσότερο το κάνουν αυτό οι μέλισσες, τόσο πιο γλυκό είναι το καρπούζι.

Ξεχωρίστε τα “αρσενικά” από τα “θηλυκά” καρπούζια
Λίγοι το γνωρίζουν αυτό, αλλά οι παραγωγοί διαφοροποιούν τα καρπούζια ανάλογα με το “φύλο” τους. Για παράδειγμα, τα “αγόρια” είναι μεγαλύτερα, έχουν πιο επιμηκυμένο σχήμα και είναι πιο ζουμερά. Τα “κορίτσια” έχουν πιο στρογγυλεμένο σχήμα και είναι πιο γλυκά στην γεύση.

Το μέγεθος μετράει (και) στα καρπούζια
Προτιμήστε ένα που να μην είναι ούτε μεγάλο, ούτε μικρό. Επιλέξτε από εκείνα που είναι μεσαίου μεγέθους. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να το νιώθετε πιο βαρύ από ό,τι φαίνεται για το μέγεθός του.

Παρατηρήστε το κοτσάνι
Αν το κοτσάνι έχει ξεραθεί, αυτό σημαίνει ότι το καρπούζι είναι γινομένο. Αν το κοτσάνι είναι πρασινωπό, αυτό σημαίνει ότι μάλλον το καρπούζι κόπηκε πρόωρα από το χωράφι.




iatropedia.gr



Έτσι, το άρθρο Έρευνα: Νοστιμότερα τα «αρσενικά» ή τα «θηλυκά» καρπούζια; - Έτσι θα τα ξεχωρίσετε (Photos)

δηλαδή όλα τα άρθρα Έρευνα: Νοστιμότερα τα «αρσενικά» ή τα «θηλυκά» καρπούζια; - Έτσι θα τα ξεχωρίσετε (Photos) Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Μπορείτε τώρα να διαβάσετε το άρθρο Έρευνα: Νοστιμότερα τα «αρσενικά» ή τα «θηλυκά» καρπούζια; - Έτσι θα τα ξεχωρίσετε (Photos) η διεύθυνση του συνδέσμου https://voiceinformation.blogspot.com/2017/07/photos_5.html

Subscribe to receive free email updates:

Related Posts :

0 Response to "Έρευνα: Νοστιμότερα τα «αρσενικά» ή τα «θηλυκά» καρπούζια; - Έτσι θα τα ξεχωρίσετε (Photos)"

Δημοσίευση σχολίου