Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάρτε λίγο Ρύζι και Προσπαθήστε να το Κάψετε. Εάν συμβεί ΑΥΤΟ, τότε βρίσκεστε σε Μεγάλο Κίνδυνο!

Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάρτε λίγο Ρύζι και Προσπαθήστε να το Κάψετε. Εάν συμβεί ΑΥΤΟ, τότε βρίσκεστε σε Μεγάλο Κίνδυνο! - Γεια σου φίλε Πληροφορίες φωνής, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάρτε λίγο Ρύζι και Προσπαθήστε να το Κάψετε. Εάν συμβεί ΑΥΤΟ, τότε βρίσκεστε σε Μεγάλο Κίνδυνο!, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο αθλητισμός, άρθρο Νέα, άρθρο οικονομία, άρθρο πολιτική, άρθρο υγεία, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάρτε λίγο Ρύζι και Προσπαθήστε να το Κάψετε. Εάν συμβεί ΑΥΤΟ, τότε βρίσκεστε σε Μεγάλο Κίνδυνο!
Σύνδεσμος : Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάρτε λίγο Ρύζι και Προσπαθήστε να το Κάψετε. Εάν συμβεί ΑΥΤΟ, τότε βρίσκεστε σε Μεγάλο Κίνδυνο!

Διαβάστε επίσης


Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάρτε λίγο Ρύζι και Προσπαθήστε να το Κάψετε. Εάν συμβεί ΑΥΤΟ, τότε βρίσκεστε σε Μεγάλο Κίνδυνο!


Η Κίνα παραμένει ο μεγαλύτερος παραγωγός ρυζιού στον κόσμου. Παράγουν πάνω από 200 εκατομμύρια τόνους το χρόνο και ένα μεγάλο κομμάτι του εξάγεται σε όλο τον κόσμο. Αυτό που προκαλεί ανησυχία όμως δεν είναι μόνο η εκτεταμένη χρήση φυτοφαρμάκων και εντομοκτόνων αλλά και το γεγονός πως πλέον το κατασκευάζουν και τεχνητά.

Ανακατεύουν άμυλο πατάτας με πλαστικό (συνθετική ρητίνη), του δίνουν το σχήμα κόκκων και τελικά τα ψεκάζουν με άρωμα ρυζιού. Οι γιατροί έχουν προειδοποιήσει επανειλημμένα για τους κινδύνους της κατανάλωσης αυτού του ρυζιού: 3 κανονικές μερίδες περιέχουν όσο πλαστικό υπάρχει σε μία πλαστική σακούλα.

Με αυτά τα απλά κόλπα όμως, θα μπορέσετε να καταλάβετε εάν το ρύζι είναι φυσικό ή τεχνητό:

Το τεστ του Νερού

Ρίξτε μία κουταλιά της σούπας άβραστο ρύζι σε ένα ποτήρι με κρύο νερό και ανακατέψτε δυνατά. Εάν το ρύζι βουλιάξει στον πάτο, είναι μια χαρά. Εάν μείνει στην επιφάνεια, υπάρχει πρόβλημα!

Το τεστ της Φωτιάς

Πάρτε λίγους κόκκους και προσπαθήστε να τους κάψετε με έναν αναπτήρα. Εάν πάρουν φωτιά και μυρίζουν σαν καμμένο πλαστικό, τότε ξέρετε τι να κάνετε! (Πετάξτε το!)

Το τεστ με το Γουδί και το Γουδοχέρι

Όταν σπάσετε μερικούς κόκκους στο γουδί, θα πρέπει να γίνουν μία λευκή αμυλώδης σκόνη. Αλλά αν είναι τεχνητό, θα δείτε μία ελαφριά κίτρινη απόχρωση.

Το τεστ της Μούχλας

Εάν θέλετε να είστε σίγουροι για το ρύζι που τρώτε, βάλτε μία μικρή ποσότητα σε ένα δοχείο και αφήστε το σε ένα ζεστό μέρος. Μέσα σε λίγες μέρες θα πρέπει να μουχλιάσει. Το τεχνητό δεν πρόκειται να πάθει τίποτα.

Έτσι θα είστε ασφαλείς. Μοιραστείτε αυτά τα κόλπα και με όλους τους φίλους σας που λατρεύουν το ρύζι.



Πηγή: hefty


Έτσι, το άρθρο Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάρτε λίγο Ρύζι και Προσπαθήστε να το Κάψετε. Εάν συμβεί ΑΥΤΟ, τότε βρίσκεστε σε Μεγάλο Κίνδυνο!

δηλαδή όλα τα άρθρα Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάρτε λίγο Ρύζι και Προσπαθήστε να το Κάψετε. Εάν συμβεί ΑΥΤΟ, τότε βρίσκεστε σε Μεγάλο Κίνδυνο! Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Μπορείτε τώρα να διαβάσετε το άρθρο Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάρτε λίγο Ρύζι και Προσπαθήστε να το Κάψετε. Εάν συμβεί ΑΥΤΟ, τότε βρίσκεστε σε Μεγάλο Κίνδυνο! η διεύθυνση του συνδέσμου https://voiceinformation.blogspot.com/2018/11/blog-post_111.html

Subscribe to receive free email updates:

Related Posts :

0 Response to "Μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ: Πάρτε λίγο Ρύζι και Προσπαθήστε να το Κάψετε. Εάν συμβεί ΑΥΤΟ, τότε βρίσκεστε σε Μεγάλο Κίνδυνο!"

Δημοσίευση σχολίου