Επιχείρηση «σκούπα» από τις δυνάμεις καταστολής στο Σύνταγμα: Διώχνουν τον κόσμο! (βίντεο)

Επιχείρηση «σκούπα» από τις δυνάμεις καταστολής στο Σύνταγμα: Διώχνουν τον κόσμο! (βίντεο) - Γεια σου φίλε Πληροφορίες φωνής, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Επιχείρηση «σκούπα» από τις δυνάμεις καταστολής στο Σύνταγμα: Διώχνουν τον κόσμο! (βίντεο), έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο αθλητισμός, άρθρο Νέα, άρθρο οικονομία, άρθρο πολιτική, άρθρο υγεία, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Επιχείρηση «σκούπα» από τις δυνάμεις καταστολής στο Σύνταγμα: Διώχνουν τον κόσμο! (βίντεο)
Σύνδεσμος : Επιχείρηση «σκούπα» από τις δυνάμεις καταστολής στο Σύνταγμα: Διώχνουν τον κόσμο! (βίντεο)

Διαβάστε επίσης


Επιχείρηση «σκούπα» από τις δυνάμεις καταστολής στο Σύνταγμα: Διώχνουν τον κόσμο! (βίντεο)


Την ώρα που το συλλαλητήριο για την Μακεδονία στο Σύνταγμα συνεχίζεται, οι δυνάμεις των ΜΑΤ ξεκίνησαν εκκαθαριστική επιχείρηση προκειμένου να διώξουν εντελώς τον κόσμο από την πλατεία.

Αυτή την ώρα οι δυνάμεις καταστολής πραγματοποιούν «σκούπα» από την πάνω πλευρά της πλατείας Συντάγματος τόσο προς την κάτω πλευρά της πλατείας όσο και στην πλευρά της Αμαλίας με αντικειμενικό στόχο να διαλύσουν τους πολίτες που εξακολουθούν διαμαρτύρονται.

Παράλληλα, οι συγκεντρωμένοι παραμένουν ειρηνικά στο σημείο.



https://youtu.be/-2Rxp7HpxRc?t=29


Έτσι, το άρθρο Επιχείρηση «σκούπα» από τις δυνάμεις καταστολής στο Σύνταγμα: Διώχνουν τον κόσμο! (βίντεο)

δηλαδή όλα τα άρθρα Επιχείρηση «σκούπα» από τις δυνάμεις καταστολής στο Σύνταγμα: Διώχνουν τον κόσμο! (βίντεο) Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Μπορείτε τώρα να διαβάσετε το άρθρο Επιχείρηση «σκούπα» από τις δυνάμεις καταστολής στο Σύνταγμα: Διώχνουν τον κόσμο! (βίντεο) η διεύθυνση του συνδέσμου https://voiceinformation.blogspot.com/2019/01/blog-post_1538.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Επιχείρηση «σκούπα» από τις δυνάμεις καταστολής στο Σύνταγμα: Διώχνουν τον κόσμο! (βίντεο)"

Δημοσίευση σχολίου