ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΛΗΡΟΣ & ΛΑΟΣ ΜΩΡΕ! ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΛΗΡΟΣ & ΛΑΟΣ ΜΩΡΕ! ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! - Γεια σου φίλε Πληροφορίες φωνής, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΛΗΡΟΣ & ΛΑΟΣ ΜΩΡΕ! ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο αθλητισμός, άρθρο Νέα, άρθρο οικονομία, άρθρο πολιτική, άρθρο υγεία, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΛΗΡΟΣ & ΛΑΟΣ ΜΩΡΕ! ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!
Σύνδεσμος : ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΛΗΡΟΣ & ΛΑΟΣ ΜΩΡΕ! ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

Διαβάστε επίσης


ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΛΗΡΟΣ & ΛΑΟΣ ΜΩΡΕ! ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!


ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΛΗΡΟΣ & ΛΑΟΣ ΜΩΡΕ! ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

«ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΜΗΝΥΜΑ του Αγίου Παϊσίου για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ και για όλα τα ΕΘΝΙΚΑ μας ΘΕΜΑΤΑ απευθυνόμενο προς όλα τα εκκλησιαστικά αξιώματα της Ορθοδόξου Εκκλησίας!!!!»
Πατέρας Φιλόθεος: Είχε αγωνιστεί είχε δουλέψει πάρα πολύ ο παππούς(ο Άγιος Παΐσιος) για αυτό το θέμα(το Μακεδονικό)! Κάποια μέρα που πήγα κάτω(στην Παναγούδα) ήταν φουρτουνιασμένος και μου λέει κάποια στιγμή: «Άκουσε Πάτερ! Εν μέρα Κρίσεως, να ξέρεις, ότι θα κριθούμε όχι μόνον για το τι κάναμε σαν μοναχοί για το μοναχικό σχήμα, αλλά τι κάναμε και σαν Έλληνες για την Ελλάδα!»
Ομιλεί ο Πατέρας Φιλόθεος από την Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους.
Απόσπασμα από την εκπομπή ''Χαρά Θεού''
Η Χαρά Θεού στην Ιερά Μονή Κουτλουμουσίου, στο Άγιο Όρος, συζητά με τους μοναχούς για την ιστορία του μοναστηριού και τη ζωή τους σε αυτό, τον κοινοβιακό τρόπο άσκησης και τον Όσιο Παΐσιο.


https://www.youtube.com/watch?v=EA2pcv5D1jc


Παραγωγή:ERT3

Πηγή βίντεο: ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ


Έτσι, το άρθρο ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΛΗΡΟΣ & ΛΑΟΣ ΜΩΡΕ! ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!

δηλαδή όλα τα άρθρα ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΛΗΡΟΣ & ΛΑΟΣ ΜΩΡΕ! ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Μπορείτε τώρα να διαβάσετε το άρθρο ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΛΗΡΟΣ & ΛΑΟΣ ΜΩΡΕ! ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! η διεύθυνση του συνδέσμου https://voiceinformation.blogspot.com/2019/01/blog-post_6818.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΛΗΡΟΣ & ΛΑΟΣ ΜΩΡΕ! ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!"

Δημοσίευση σχολίου