ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ! ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ! ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!! - Γεια σου φίλε Πληροφορίες φωνής, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ! ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο αθλητισμός, άρθρο Νέα, άρθρο οικονομία, άρθρο πολιτική, άρθρο υγεία, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ! ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!
Σύνδεσμος : ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ! ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

Διαβάστε επίσης


ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ! ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!


ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ! ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

Anna Art

Η δικαιοσύνη ενεργεί κατά περίπτωση? Υπάρχουν ειδικοί νόμοι για βουλευτές υπουργούς και όλους τους κυβερνώντες που έχουν κατακλέψει , έχουν εγκληματίσει, έχουν δολοφονήσει τον Ελληνικό λαό και έχουν άλλους νόμους για τους αγανακτισμένους πολίτες που δεν τους έχουν αφήσει κανένα περιθώριο αντίστασης που είναι ο μόνος τρόπος για να υπερασπιστούν την Πατρίδα? Εάν στους νομοθετικούς τους κώδικες υπάρχουν ειδικοί νόμοι ας τους βγάλουν στην δημοσιότητα!! Γιατί κωφεύουν στις χιλιάδες καταγγελίες πολιτών που έχουν κάνει κατά των κυβερνώντων για εσχάτη προδοσία, για εκχώρηση Εθνικής κυριαρχίας για κατάλυση του Συντάγματος και του πολιτεύματος, για τα εγκλήματα κατά των πολιτών και δεν κωφεύουν όταν καταγγέλουν οι βουλευτές τους πολίτες? Αλλα μέτρα και άλλα σταθμά ισχύουν για αυτούς που εξαπάτησαν τον Ελληνικό λαό? Οταν αναρχοκομμουνιστές επιτίθενται στα πλήθη και καίνε μαγαζιά αυτοκίνητα και δημόσια περιουσία και όταν επιτίθενται στους αστυνομικούς γιατί δεν τους πιάνουν? Τώρα φοβούνται γιατί κινδυνεύει ο κώλος όλων απο την οργή του Ελληνικού λαού? Το Σύνταγμα μας κύριοι που το επικαλείστε λέει ότι για την Πατρίδα , για άμυνα μπορείς να φέρεις όπλα!! Και εμείς τώρα έχουμε πόλεμο.Είμαστε σε ένα πόλεμο άδικο που τον κηρύξατε εσείς οι κυβερνώντες και όλοι οι εκπρόσωποι όχι του νόμου πλέον διότι μόνο έτσι μπορούμε να σας χαρακτηρίσουμε, αλλά εκπρόσωποι της ανομίας και δυσωδίας κατά του Ελληνικού λαού και της Ελληνικής Πατρίδας μας!!Εφόσον κηρύξατε τον πόλεμο και είστε εχθροί της Πατρίδας μας και του λαού της είμαστε υποχρεωμένοι όπως επιτάσσει το Σύνταγμα που επικαλείστε να αντισταθούμε και να αμυνθούμε με κάθε μέσο!! Ακόμη και με όπλα για να υπερασπιστούμε την Πατρίδα μας!! Και αν αυτό είναι παράνομο και θέλετε να μας συλλάβετε τότε να τους συλλάβετε όλους τους προδότες αρχής γενομένου του προέδρου της Δημοκρατίας και όλους της βουλής και επίσης όσων συμμετείχαν σε όλες τις προδοτικές πράξεις!Περιφεριαρχών , δημάρχων συμπεριλαμβανομένων και όλων των εκπροσώπων της δικαιοσύνης που κωφεύουν!! Φτάνει πιά να άγεστε και να φέρεστε και να τρομοκρατείτε με φασιστικές μεθόδους τον λαό!! Ολα έχουν τις συνέπειες τους!! Και μην νομίζετε ότι για εσάς δεν θα ισχύσουν οι νόμοι!! Υπάρχουν και ανώτερα δικαστήρια!! Και αν φοβούνται οι κύριοι για τα κεφάλια τους ας μην υπογράφουν ότι προδοτική συμφωνία η έγγραφο υπάρχει και ας υπολογίσουν τον λαό που τον αγνοούν εσκεμμένα!!
Γνωρίζετε ότι η συμφωνία είναι άκυρη για πολλούς λόγους και κωφεύετε εθελοτυφλείτε,τόσο όσο να φτάσουν οι προδότες να διαλύσουν το πιο ένδοξο και ξακουστό Εθνος ,κράτος την Ελλάδα!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΚΥΡΗ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!
1ον) Συμφωνία έπρεπε να υπογραφεί απο τον πρόεδρο των Σκοπίων Ιβάνωφ και μετά να έρθει για ψήφηση στην βουλή!!
2ον στα Σκόπια έγινε δημοψήφισμα ,κάτι το οποίο ήταν υποχρεωτικό να γίνει και εδώ πρίν ψηφιστεί η συμφωνία!
ιΣΧΥΕΙ ΑΛΛΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?
3ον)απο την στιγμή που παραιτήθηκε ο Καμμένος η κυβέρνηση έχασε την δεδηλωμένη και έπρεπε ήδη να είχε παραιτηθεί και να κηρύξει εκλογές!!
4ον) είναι αντισυνταγματικό που ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση για να κρατηθεί απο 151 βουλευτές ,ενώ το Σύνταγμα μας λέει ότι πρέπει να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης τα 3/5 της βουλής δηλαδή 180 βουλευτές!
5ον) μετά τις δημόσιες καταγγελίες και απο την μεριά των Σκοπίων και απο την μεριά της Ελλάδας δια στόματος κ.Καμμένου για χρηματισμό βουλευτών και υπουργών με εκατομμύρια θα έπρεπε ήδη να είχατε προβεί σε συλλήψεις!!
6ον πουθενά στην συνθήκη του Βουκουρεστίου οι Σκοπιανοί δεν αναφέρονται σαν Μακεδόνες!
7ον)παραβιάζει την διεθνή συνθήκη της Βιέννης για το δίκαιο των συνθηκών!
8ον) παραβιάζει το άρθρο 36 παρ.2 του Συντάγματος που λέει: Oι συνθήκες για εμπόριο, φορολογία, οικονομική συνεργασία και συμμετοχή σε διεθνείς οργανισμούς ή ενώσεις, και όσες άλλες περιέχουν παραχωρήσεις για τις οποίες, σύμφωνα με άλλες διατάξεις του Συντάγματος, τίποτε δεν μπορεί να οριστεί χωρίς νόμο, ή οι οποίες επιβαρύνουν ατομικά τους Έλληνες, δεν ισχύουν χωρίς τυπικό νόμο που τις κυρώνει.
9ον) η συμφωνία παραβιάζει το άρθρο 28 παρ.3 του Συντάγματος που λέει: . H Eλλάδα προβαίνει ελεύθερα, με νόμο που ψηφίζεται από την απόλυτη πλειοψηφία του όλου αριθμού των βουλευτών, σε περιορισμούς ως προς την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας της, εφόσον αυτό υπαγορεύεται από σπουδαίο εθνικό συμφέρον, δεν θίγει τα δικαιώματα του ανθρώπου και τις βάσεις του δημοκρατικού πολιτεύματος και γίνεται με βάση τις αρχές της ισότητας και με τον όρο της αμοιβαιότητας!
10)σύμφωνα με δημόσιες καταγγελίες του κ. Καμμένου,λέει ότι άλλα υπογράφηκαν στην συμφωνία και άλλα έρχονται στην βουλή προς ψήφιση!
11ον) Χωρίς την βούληση του Ελληνικού λαού που το 80% δεν δέχεται να υπογραφεί η συμφωνία,αυτομάτως καταλύεται το Σύνταγμα και το θεμέλιο του πολιτεύματος!!
12) ουδέποτε απο κυβέρνηση άλλης Χώρας παραδόθηκε έδαφος,ιστορία,Εθνότητα,γλώσσα!
ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ,Η ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ?
Και επίσης ποιοί είναι αυτοί που δίνουν εντολές να συλλαμβάνετε Ελληνες πατριώτες που υπερασπίζονται την Πατρίδα μας και εσείς υπακούετε αμέσως μόνο σε αυτούς;
Αυτοί απλώς μας αντιπροσωπεύουν και μάλιστα παράνομα!
Απο εμάς πληρώνονται αυτοί και εσείς!
ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ,ΑΛΛΟΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!


Έτσι, το άρθρο ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ! ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!

δηλαδή όλα τα άρθρα ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ! ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!! Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Μπορείτε τώρα να διαβάσετε το άρθρο ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ! ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!! η διεύθυνση του συνδέσμου https://voiceinformation.blogspot.com/2019/01/blog-post_7185.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ; ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΤΕ! ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!!"

Δημοσίευση σχολίου