ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...!!! Με πληρωμένες σελίδες στο Fcebook ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ της Μακεδονίας προσπαθούν να βρούν υποστηρικτές για την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμφωνία των Πρεσπών...!!

ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...!!! Με πληρωμένες σελίδες στο Fcebook ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ της Μακεδονίας προσπαθούν να βρούν υποστηρικτές για την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμφωνία των Πρεσπών...!! - Γεια σου φίλε Πληροφορίες φωνής, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...!!! Με πληρωμένες σελίδες στο Fcebook ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ της Μακεδονίας προσπαθούν να βρούν υποστηρικτές για την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμφωνία των Πρεσπών...!!, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο αθλητισμός, άρθρο Νέα, άρθρο οικονομία, άρθρο πολιτική, άρθρο υγεία, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...!!! Με πληρωμένες σελίδες στο Fcebook ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ της Μακεδονίας προσπαθούν να βρούν υποστηρικτές για την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμφωνία των Πρεσπών...!!
Σύνδεσμος : ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...!!! Με πληρωμένες σελίδες στο Fcebook ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ της Μακεδονίας προσπαθούν να βρούν υποστηρικτές για την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμφωνία των Πρεσπών...!!

Διαβάστε επίσης


ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...!!! Με πληρωμένες σελίδες στο Fcebook ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ της Μακεδονίας προσπαθούν να βρούν υποστηρικτές για την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμφωνία των Πρεσπών...!!


Με πληρωμένες διαφημίσεις στα social media, οι θιασώτες της Συμφωνίας των Πρεσπών, επιχειρούν να πείσουν τους Έλληνες για τα «θετικά» της σημεία, με μαύρη προπαγάνδα και με αστεία επιχειρήματα. 


«Οι γνήσιοι Έλληνες πατριώτες (ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ...) είμαστε υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών γιατί κάνει τη χώρα μας κυρίαρχη στα Βαλκάνια» αναφέρουν οι πληροφορίες της «χορηγούμενης» σελίδας στο facebook, με τίτλο: «Οι Έλληνες υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών». 

Αδιευκρίνιστο παραμένει εάν πίσω από την ανώνυμη καμπάνια και τη χρηματοδότησή της κρύβεται η κυβέρνηση ή κύκλοι που στηρίζουν τις κυβερνητικές επιλογές.

Η διεύθυνση της σελίδας είναι https://www.facebook.com/Greeks.2019/



stoxos.gr


Έτσι, το άρθρο ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...!!! Με πληρωμένες σελίδες στο Fcebook ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ της Μακεδονίας προσπαθούν να βρούν υποστηρικτές για την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμφωνία των Πρεσπών...!!

δηλαδή όλα τα άρθρα ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...!!! Με πληρωμένες σελίδες στο Fcebook ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ της Μακεδονίας προσπαθούν να βρούν υποστηρικτές για την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμφωνία των Πρεσπών...!! Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Μπορείτε τώρα να διαβάσετε το άρθρο ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...!!! Με πληρωμένες σελίδες στο Fcebook ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ της Μακεδονίας προσπαθούν να βρούν υποστηρικτές για την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμφωνία των Πρεσπών...!! η διεύθυνση του συνδέσμου https://voiceinformation.blogspot.com/2019/01/fcebook.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "ΔΙΑΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ...!!! Με πληρωμένες σελίδες στο Fcebook ΟΙ ΠΩΛΗΤΕΣ της Μακεδονίας προσπαθούν να βρούν υποστηρικτές για την ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ συμφωνία των Πρεσπών...!!"

Δημοσίευση σχολίου