Τώρα τι να πεις γι αυτό το αίσχος..; Έριξαν ληγμένα χημικά στο συλλαλητήριο (pics)

Τώρα τι να πεις γι αυτό το αίσχος..; Έριξαν ληγμένα χημικά στο συλλαλητήριο (pics) - Γεια σου φίλε Πληροφορίες φωνής, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Τώρα τι να πεις γι αυτό το αίσχος..; Έριξαν ληγμένα χημικά στο συλλαλητήριο (pics), έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο αθλητισμός, άρθρο Νέα, άρθρο οικονομία, άρθρο πολιτική, άρθρο υγεία, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Τώρα τι να πεις γι αυτό το αίσχος..; Έριξαν ληγμένα χημικά στο συλλαλητήριο (pics)
Σύνδεσμος : Τώρα τι να πεις γι αυτό το αίσχος..; Έριξαν ληγμένα χημικά στο συλλαλητήριο (pics)

Διαβάστε επίσης


Τώρα τι να πεις γι αυτό το αίσχος..; Έριξαν ληγμένα χημικά στο συλλαλητήριο (pics)


Τώρα τι να πεις γι αυτό το αίσχος..; Έριξαν ληγμένα χημικά στο συλλαλητήριο

Σύμφωνα με αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε politik, οργή προκαλεί το γεγονός, πως ορισμένα από τα χημικά τα οποία έριξαν οι δυνάμεις των ΜΑΤ προκειμένου να απωθήσουν μια μικρή ομάδα διαδηλωτών να κατευθυνθεί προς το κτήριο της βουλής, ήταν… ληγμένα.


Όπως φαίνεται και από την αποκλειστική φωτογραφία, ένα από τα χημικά τα οποία ήταν πεσμένα στο έδαφος ανέγραφε ως έτος λήξεως το 2017! Μάλιστα, στο συγκεκριμένο σκεύασμα, τονίζεται στα αγγλικά πως η χρήση του μετά την ημερομηνία λήξεως είναι επικίνδυνη.


Έτσι, το άρθρο Τώρα τι να πεις γι αυτό το αίσχος..; Έριξαν ληγμένα χημικά στο συλλαλητήριο (pics)

δηλαδή όλα τα άρθρα Τώρα τι να πεις γι αυτό το αίσχος..; Έριξαν ληγμένα χημικά στο συλλαλητήριο (pics) Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Μπορείτε τώρα να διαβάσετε το άρθρο Τώρα τι να πεις γι αυτό το αίσχος..; Έριξαν ληγμένα χημικά στο συλλαλητήριο (pics) η διεύθυνση του συνδέσμου https://voiceinformation.blogspot.com/2019/01/pics.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Τώρα τι να πεις γι αυτό το αίσχος..; Έριξαν ληγμένα χημικά στο συλλαλητήριο (pics)"

Δημοσίευση σχολίου