Ο δρόμος για ευνοϊκούς διακανονισμούς με τη ΔΕΗ άνοιξε για τα ξενοδοχεία με απόφαση δικαστηρίου

Ο δρόμος για ευνοϊκούς διακανονισμούς με τη ΔΕΗ άνοιξε για τα ξενοδοχεία με απόφαση δικαστηρίου - Γεια σου φίλε Πληροφορίες φωνής, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Ο δρόμος για ευνοϊκούς διακανονισμούς με τη ΔΕΗ άνοιξε για τα ξενοδοχεία με απόφαση δικαστηρίου, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο αθλητισμός, άρθρο Νέα, άρθρο οικονομία, άρθρο πολιτική, άρθρο υγεία, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Ο δρόμος για ευνοϊκούς διακανονισμούς με τη ΔΕΗ άνοιξε για τα ξενοδοχεία με απόφαση δικαστηρίου
Σύνδεσμος : Ο δρόμος για ευνοϊκούς διακανονισμούς με τη ΔΕΗ άνοιξε για τα ξενοδοχεία με απόφαση δικαστηρίου

Διαβάστε επίσης


Ο δρόμος για ευνοϊκούς διακανονισμούς με τη ΔΕΗ άνοιξε για τα ξενοδοχεία με απόφαση δικαστηρίου

Γιάννα Παπαδημητρίου
Κερδισμένη από την δικαστική της διαμάχη με την ΔΕΗ βγήκε γνωστή ξενοδοχειακή μονάδα της Ρόδου. Το αντικείμενο της διαμάχης αφορούσε στο αίτημα του ξενοδοχείου, το οποίο έκανε και τη προσφυγή στην δικαιοσύνη για να ματαιωθεί η διακοπή ηλεκτροδότησης ξενοδοχειακής μονάδας.
Η ξενοδοχειακή εταιρεία υποστηρίζει ότι η ΔΕΗ έχει εκδώσει δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρεται με ποιον τρόπο μπορούν να διακανονίσουν τις οφειλές τους οι επιχειρήσεις, χωρίς εκεί να γίνεται αναφορά ότι ισχύει κάτι διαφορετικό στην περίπτωση των εποχικών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.

Παρότι η ξενοδοχειακή μονάδα προσπάθησε να κάνει διακανονισμό σύμφωνα με όσα αναγράφονταν στο προαναφερθέν δελτίο προκειμένου να ρυθμιστούν οι οφειλές, το υποκατάστημα Ρόδου, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ του τοπικού τύπου, απάντησε ότι δεν εντάσσει τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις σε ρύθμιση, ζητώντας την καταβολή υπέρογκων ποσών, συγκεκριμένα την καταβολή του 50% της συνολικής οφειλής.
Η ξενοδοχειακή εταιρεία προσέφυγε στη δικαιοσύνη, η οποία τελικά αποφάνθηκε ότι η αίτηση της ξενοδοχειακής μονάδας θα έπρεπε να γίνει δεκτή. Έτσι, με απόφαση δικαστηρίου χορηγήθηκε προσωρινή διαταγή με την οποία γίνεται διακανονισμός της οφειλής με προκαταβολή ,σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το δελτίο τύπου της ΔΕΗ.




Έτσι, το άρθρο Ο δρόμος για ευνοϊκούς διακανονισμούς με τη ΔΕΗ άνοιξε για τα ξενοδοχεία με απόφαση δικαστηρίου

δηλαδή όλα τα άρθρα Ο δρόμος για ευνοϊκούς διακανονισμούς με τη ΔΕΗ άνοιξε για τα ξενοδοχεία με απόφαση δικαστηρίου Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Μπορείτε τώρα να διαβάσετε το άρθρο Ο δρόμος για ευνοϊκούς διακανονισμούς με τη ΔΕΗ άνοιξε για τα ξενοδοχεία με απόφαση δικαστηρίου η διεύθυνση του συνδέσμου https://voiceinformation.blogspot.com/2019/04/blog-post_5551.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Ο δρόμος για ευνοϊκούς διακανονισμούς με τη ΔΕΗ άνοιξε για τα ξενοδοχεία με απόφαση δικαστηρίου"

Δημοσίευση σχολίου