Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΞΕΒΡΑΖΕΙ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΞΕΒΡΑΖΕΙ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. - Γεια σου φίλε Πληροφορίες φωνής, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΞΕΒΡΑΖΕΙ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ., έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο αθλητισμός, άρθρο Νέα, άρθρο οικονομία, άρθρο πολιτική, άρθρο υγεία, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΞΕΒΡΑΖΕΙ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.
Σύνδεσμος : Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΞΕΒΡΑΖΕΙ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

Διαβάστε επίσης


Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΞΕΒΡΑΖΕΙ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

Πολλά τα φίδια στον κόρφο μας και καθημερινά όλο και κάποιο απ' αυτά αποκαλύπτεται.
Δημιούργημα των ερπετοειδών περιούσιων το internet, αλλά ... τους ξέφυγε... και η πληροφορία διαχέεται παγκοσμίως.


Άλλο ένα από "τα παιδιά" του Σόρος, αποκαλύπτεται μέσα από το twitter, που τον τελευταίο καιρό μετατρέπεται σε σημείο αναφοράς στοχευμένης και επιγραμματικής πληροφόρησης.

Συνεργάτης το εβραίου ερπετοειδούς Σόρος ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Ιωάννης Αρμακόλας, έπιασε στασίδι σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ και υπεραμύνεται της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ.


΄Αλλος ένας καθηγητής, που πληρώνεται από τον φορολογούμενο πολίτη για να διδάσκει ελληνόπουλα και να προδίδει την Πατρίδα μας...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΦΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΕ ... ΣΥΣΤΗΜΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ... "ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ", ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ, ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΗΣ ΦΟΥΡΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ, ΣΤ' ΑΠΟΣΚΑΤΑ....

ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ ΑΠ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ;;;

ΗΡΑΚΛΗ, δεν βλέπω... κι αλοίμονό μας.



Καλλιόπη Σουφλή













Πηγή


attikanea


Έτσι, το άρθρο Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΞΕΒΡΑΖΕΙ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

δηλαδή όλα τα άρθρα Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΞΕΒΡΑΖΕΙ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Μπορείτε τώρα να διαβάσετε το άρθρο Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΞΕΒΡΑΖΕΙ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. η διεύθυνση του συνδέσμου https://voiceinformation.blogspot.com/2019/04/blog-post_558.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΞΕΒΡΑΖΕΙ ΤΑ "ΠΑΙΔΙΑ" ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ."

Δημοσίευση σχολίου