Ο Τζορτζ Σόρος πίσω από την υπόθεση Τραμπ-Ρωσίας;

Ο Τζορτζ Σόρος πίσω από την υπόθεση Τραμπ-Ρωσίας; - Γεια σου φίλε Πληροφορίες φωνής, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο Ο Τζορτζ Σόρος πίσω από την υπόθεση Τραμπ-Ρωσίας;, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο αθλητισμός, άρθρο Νέα, άρθρο οικονομία, άρθρο πολιτική, άρθρο υγεία, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : Ο Τζορτζ Σόρος πίσω από την υπόθεση Τραμπ-Ρωσίας;
Σύνδεσμος : Ο Τζορτζ Σόρος πίσω από την υπόθεση Τραμπ-Ρωσίας;

Διαβάστε επίσης


Ο Τζορτζ Σόρος πίσω από την υπόθεση Τραμπ-Ρωσίας;


Ένα μη κερδοσκοπικό μέρος που χρηματοδοτήθηκε μερικώς από τον αμφιλεγόμενο δισεκατομμυριούχο ακτιβιστή Τζορτζ Σόρος, πλήρωσε τις επιχειρήσεις που συνδέονται με το Fusion GPS και τον δημιουργό του φακέλου Christopher Steele, έναντι 3,8 εκατ. δολαρίων το 2017, ώστε να παρέχει έρευνα και ανάλυση σε «κυβερνητικές οντότητες».

Οι πληρωμές, οι οποίες έγιναν από το Σχέδιο Ακεραιότητας της Δημοκρατίας (TDIP), ήταν πάνω από τρεις φορές της χρηματοδότηση της Fusion GPS και της Steele που έλαβε από την εκστρατεία της DNC και της Hillary Clinton κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 2016. Η Perkins Coie, η δικηγορική εταιρία που εκπροσώπησε την εκστρατεία DNC και Clinton, πλήρωσε ένα εκατ. δολάρια στο Fusion GPS το 2016, ώστε να ερευνήσει το Trump-Fusion GPS με τη σειρά του κατέβαλε στον Steele, πρώην πράκτορα της MI6, σχεδόν 170.000 δολάρια, για την παραγωγή του φακέλου «Trump-Ρωσίας».


Πηγή:new-economy.gr


Έτσι, το άρθρο Ο Τζορτζ Σόρος πίσω από την υπόθεση Τραμπ-Ρωσίας;

δηλαδή όλα τα άρθρα Ο Τζορτζ Σόρος πίσω από την υπόθεση Τραμπ-Ρωσίας; Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Μπορείτε τώρα να διαβάσετε το άρθρο Ο Τζορτζ Σόρος πίσω από την υπόθεση Τραμπ-Ρωσίας; η διεύθυνση του συνδέσμου https://voiceinformation.blogspot.com/2019/04/blog-post_749.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Ο Τζορτζ Σόρος πίσω από την υπόθεση Τραμπ-Ρωσίας;"

Δημοσίευση σχολίου