ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά τις σαρτάνες, NDMA και σε σκευάσματα πιογλιταζόνης!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά τις σαρτάνες, NDMA και σε σκευάσματα πιογλιταζόνης! - Γεια σου φίλε Πληροφορίες φωνής, Στο άρθρο που διαβάζετε αυτή τη φορά με τον τίτλο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά τις σαρτάνες, NDMA και σε σκευάσματα πιογλιταζόνης!, έχουμε προετοιμαστεί καλά για αυτό το άρθρο μπορείτε να διαβάσετε και να κατεβάσετε τις πληροφορίες σ 'αυτό. ελπίζουμε πλήρωση των θέσεων άρθρο αθλητισμός, άρθρο Νέα, άρθρο οικονομία, άρθρο πολιτική, άρθρο υγεία, γράφουμε μπορεί να καταλάβει. Λοιπόν, καλή ανάγνωση.

τίτλος : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά τις σαρτάνες, NDMA και σε σκευάσματα πιογλιταζόνης!
Σύνδεσμος : ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά τις σαρτάνες, NDMA και σε σκευάσματα πιογλιταζόνης!

Διαβάστε επίσης


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά τις σαρτάνες, NDMA και σε σκευάσματα πιογλιταζόνης!

Μετά τις αποσύρσεις φαρμάκων λόγω επικίνδυνων μικροποσοτήτων διμεθυλονιτροζαμίνης (NDMA) σε σειρά σκευασμάτων βαλσαρτάνης (διαβάστε εδώ), σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ανιχνεύθηκε η συγκεκριμένη καρκινογόνος ουσία και σε σκευάσματα της αντιδιαβητικού φαρμάκου πιογλιταζόνη σε εργοστάσια στην Ινδία.

Το φαινόμενο ερευνάται και ο.....




..... Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (ΕΜΑ) απέστειλε έγγραφο στις εταιρείες που παρασκευάζουν τα συγκεκριμένα σκευάσματα να προχωρήσουν σε ελέγχους.

Προς το παρόν, δε συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους ασθενείς που λαμβάνουν το φάρμακο.






Έτσι, το άρθρο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά τις σαρτάνες, NDMA και σε σκευάσματα πιογλιταζόνης!

δηλαδή όλα τα άρθρα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά τις σαρτάνες, NDMA και σε σκευάσματα πιογλιταζόνης! Αυτή τη φορά, ελπίζουμε ότι μπορεί να προσφέρει οφέλη σε όλους σας. Εντάξει, μπορείτε να δείτε σε μια θέση σε άλλα άρθρα.

Μπορείτε τώρα να διαβάσετε το άρθρο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά τις σαρτάνες, NDMA και σε σκευάσματα πιογλιταζόνης! η διεύθυνση του συνδέσμου https://voiceinformation.blogspot.com/2019/05/ndma.html

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μετά τις σαρτάνες, NDMA και σε σκευάσματα πιογλιταζόνης!"

Δημοσίευση σχολίου